Tekniikka&Talous

Suomalaiset yritykset kehittävät hienoa tekniikkaa, mutta eivät aina osaa kertoa aikaansaannoksistaan. Tekniikka&Talous-lehti haluaa olla mukana kilpailussa, jossa insinöörit saavat kiitosta markkinointitaidoistaan.
www.tekniikkatalous.fi


T_Logo_h12mm_RGB_Black_Fi

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 70 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 290 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.
www.teknologiateollisuus.fi


 

surveypal
Suomalainen Surveypal on intuitiivinen, helppokäyttöinen ja personoitavissa oleva tapa tallentaa asiakkaan sekä henkilöstön ääni ja hyödyntää sitä. Tieto näistä kokemuksista on johtamisen, markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja henkilöstöhallinnon yhteinen työkalu. Oikeaan aikaan tehdyt ja tietoon perustuvat päätökset tehostavat yrityksen toimintoja, pienentävät riskejä ja kasvattavat liiketoimintaa.

https://www.surveypal.com/fi/